marți, 4 iunie 2013

New hobby?

Dragelor, am descoperit ceva azi, care desi nu e de mult o noutate, nici macar pentru mine, spun ca am descoperit pentru ca pana acum nu pot spune ca am dat mare importanta, shame on me.

Sunt o fire destul de artsy, am facut ultimii 2 ani de liceu la profil arhitectura si toata viata am pictat, desenat, m-a dus mama peste tot la tot felul de ateliere, pot spune ca it's in my blood.


Va arat in imagini cam ce anume am "descoperit" si intentionez sa preiau ca hobby cat mai curand.







Acest set adorabil! Nu intentionez sa lucrez cu fimo, nu cred ca sunt din fimo... sau cine stie? Asta e un pic offtopic daca e din fimo :D Dar ideea e absolut geniala si imi vine sa-l mananac! :)) Il puteti gasi aici.



Acest colier minunat! Il puteti gasi aici



Abia acum am ajuns la ce anume m-a rapit pe mine! Aceste forme sferice minunate cu fel de fel de flori in interior <3 Sunt supeeeeeeerbe superbe!!! 
Acesta are flori de nu-ma-uita... my favorites! Il puteti gasi aici.


Hortensie <3 Il gasiti aici.



Il gasiti aici.



  Il gasiti aici.



 Il gasiti aici.



 Puf de papadie! <3 Il gasiti aici.



 Il gasiti aici.



Ii gasiti aici.
 


Ii gasiti aici.



Il gasiti aici.


Ceva-mi spune ca ati inteles ideea :D Le ador, as vrea sa ma apuc right away, doar ca, sincer, pe net nu prea am gasit informatii:|

Am cautat incontinuu de cand le-am descoperit si nu reusesc sa gasesc un tutorial, sau macar ceva step-by-step pentru incepatori!

Ma intereseaza indeosebi cum se pot realiza aceste forme sferice absolut geniale! Presupun ca am nevoie de matrite, rasina am inteles ca se gaseste destul de greu- cea de buna calitate, de asemenea nu stiu de unde sa fac rost de materiale (pandantive, suport de inel, etc). Ma intereseaza si cele in genul acelui balon, as vrea sa stiu de unde se pot procura materiale pentru a realiza astfel de bijou-uri. Am vazut foarte multe pe la targuri si expozitii in aer liber si inca de pe atunci ma tot gandesc ca as putea si eu sa realizez ceva dragut, daca as sti de unde sa pornesc. Nu neaparat pentru a le vinde, ci pentru mine personal sau pentru a le face cadou. Daca ma voi apuca vreodata posibil sa postez si pe blog, poate vor fi si doritoare, dar nu ma veti vedea pe la targuri pentru ca efectiv nu am timp pentru asa ceva, si nici nu prea e genul meu.

Voi cunoasteti mai multe informatii despre astfel de bijuterii hand-made din rasina? Daca da, va impor :D sa imi lasati un comment. Orice ajutor e apreciat!

Vreau sa mentionez ca nu fac reclama nimanui si ca nu le cunosc pe respectivele fete care au realizat aceste minunantii. Dar mi s-a parut util pentru voi sa stiti de unde le puteti achizitiona :) Si e munca lor, meritul lor. 
 
Nu uitati, orice informatie e pretioasa! :D
 
 

4 comentarii:

  1. Au fetele imaginatie, nu gluma...
    Stiu cum te simti. Zilele astea am descoperit si eu obiecte decorative/posete/rochii din macrame. Superbe! M-am apucat de tricotat o asemenea rochie si tremur de placere cand mi-o inchipui finalizata, desi tehnica mea de tricotat a facut o pauza de un deceniu. Mai cauta pe net, trebuie sa gasesti niste informatii, daca nu, intreaba fetele de la targuri, sunt sigura ca macar un indiciu tot o sa-ti dea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fain, spor! :D Ce mult mi-as dori sa ma apuc si eu... doar sa termin odata cu examenele si sa aflu ce si cum! Cred ca am sa intreb niste fete pe la targuri cu prima ocazie :*

      Ștergere
  2. Sunt foarte frumoase, intr-adevrar. Pentru suporturi de inele, coliere si accesorii de genul, da un search pe google cu "margele". O sa gasesti o groaza de site-uri care vand materiale pt accesorii handmade, poate gasesti si rasina pe acolo, eu pana acum nu am comandat decat bilute si cele necesare pentru cercei/bratari. Bafta si sa ne tii la curent :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am mai "documentat" ;)) si am aflat ca aceste mici chestiute se numesc furnituri, am gasit intr-adevar pe multe site-uri acum astept sa treaca examenele sa ma pun pe treaba. inca nu am aflat exact cum obtin acele forme sferice dar am sa incerc cum m-o duce capul si voi posta ce grozavii mi-au iesit:)) :*

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...