sâmbătă, 15 iunie 2013

Review: Paleta Sleek Ultra Mattes Darks




Am o relatie love-hate cu aceasta paleta. O am din ianuarie, am primit-o cadou impreuna cu alte goodies de la iubitul meu, de pe Makeup Shop, si de atunci ma chinui sa o folosesc.









Ador fardurile mate, ador nuantele inchise, deci aceasta paleta ar fi trebuit sa fie preferata mea, insa nu e asa. Da, fardurile sunt foarte pigmentate, mai putin bejul de pe randul de jos, nuantele sunt superbe, dar sunt EXTREM de greu de blenduit! 

Initial am crezut ca e din cauza bazei, am incercat mai multe baze, le-am lasat sa se "usuce" pentru macar 15 minute (imaginati-va rabdarea mea) dar fardurile imediat ce sunt aplicate pe ploape adera asa de bine, incat foarte greu reusesc sa le intind pe pleoape, sa le blenduiesc, si mai ales "marginile" ajung sa arate foarte inestetic din cauza asta. 

Nu stiu de ce se intampla asta, nu am mai patit acest lucru cu niciun alt tip de fard, mai ales mate, pentru ca stiu ca fardurile mate se blenduiesc mai greu, dar totusi!!!

Asa ca, dimineata cand ma grabesc in mod clar nu intind mana dupa aceasta paleta! Stiu ca imi va lua o vesnicie sa obtiun un look de care sa fiu multumita, si nici atunci pe deplin. Nu sunt posesoarea celor mai de firma pensule insa cu alte farduri isi fac treaba foarte bine, numai cu cele din paleta asta nu.

Voi ati intampinat problema asta cu aceasta paleta?

Ceea ce imi place insa este faptul ca repet, nuantele sunt superbe si foarte pigmentate. Asta ar fi si culmea, greu de blenduit si slab-pigmentate! Horror. Dupa cum vedeti si din swatch-urile mele minunate :)) sunt foarte intense. Preferatele mele sunt acel gri-sobolan de pe randul al doilea, albastrul intens si verdele. Nuantele nu m-am chinuit sa le invat dupa denumire :P Desi imi amintesc ca erau foarte sugestive. Asa ca, din cauza asta, nu pot renunta la paleta... ador prea mult nuantele. Am folosit-o destul de mult de cand o am, si totusi nu prea pare folosita, e destul de spornica. A, si oglinda aia huge rocks :D

Per total, sunt multumita de ea, trebuie doar sa ai mai multa rabdare, si o recomand tuturor celor care adora nuantele inchise si mate, ca mine. Altfel, nu va bateti capul cu paleta asta :D 



8 comentarii:

  1. Si eu o am si e adorabila intr-adevar,la fel ca si geamana ei v1.Imi fac intr-adevar niste smokey cu nuantele din ea absolut dementiale si durabile insa da,se blenduiesc mai greu la mine,insa eu le pot blendui,inceraca sa te duci la fix fara a necesita multa blenduire,adica impanzeste fardul dupa care sterge putin excesul de pe perie(pe un servetel sau pe dosul mainii insa sa nu fie curata)si apoi aplica spre margini(e greu sa ma explic insa poate ma intelegi :P) Te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crede-ma, am incercat in toate felurile:)) si sa blenduiesc cu nuante mai deschise, si cu peria stearsa de surplus, si cu perie curata, si sa necesite cat mai putina blenduire... plus ca am uitat sa mentionez, dar la mine are destul de mult fallout :\
      cea cu brights nu am incercat-o, nici nu sunt eu mare fana, dar am destule nuante deschise already :*

      Ștergere
  2. Culorile sunt intense, arata foarte bine. Pacat de blending. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt superbe culorile.Poate gasesti o solutie pana la urma si iti reuseste blending-ul. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie, cred ca pana la urma am sa investesc in niste pensule pt blending de la MAC sau Sigma special pt paleta asta :))

      Ștergere

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...